Sharny Kieser je pomislila kako se nikad neće doista doista osjećati dobro u bikini zbog njezinih strija. Ali mama nedavno je promijenilo šest (!) djece njezina perspektiva – i to je sve zahvaljujući svome mužu.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Koristio sam se da ne vidim točku u vježbi jer je moje tijelo prekriveno strijama. “Kakva je svrha imati veliko tijelo ako nikada neću nositi bikini” mislio bih. Ako bih ikada bio pozvan na plažu ili na bazen, uvijek bih odbio. U neobičnoj prilici koju nisam mogao izbjeći, ostat ću unutra, pomažući uz hranu ili čišćenje. Nosio bih samo kratke hlače i majice. Želio sam toliko da bih jednog dana mogao nositi bikini. Onda sam jednog dana čuo svog muževnog muževa objašnjavajući hrpu njegovih prijatelja zašto je mislio da su strija bile lijepe. Oni su bili znak žene. Oni su rezultat velike ljubavi koju je majka imala, da će ožiljakovati svoje tijelo kako bi donijela dijete u životu … na i na što je objasnio, a što je više govorio, to više imam. Mrzio sam se zbog onih razloga zbog kojih me volio. Moje tijelo nije bilo uništeno ili odvratno, pretvorilo se iz sebičnog tijela djevojčice u nesebično tijelo majke i ožiljci su bili simbol tog prijelaza. Svakodnevni podsjetnik da sam majka. Pogledao sam svoje strijama i osjetio sam ponos. Osjećao sam se ljubavlju. Ljubav mog supruga i ljubav moje djece. Svaki od njih bio je njegovan i živio iza tih ožiljaka 9 mjeseci. Osjećao sam se ponosom. Osjećao sam se ljubavlju. Osjećao sam se ljubavlju za sebe. Najluđa stvar bila je to kad sam se počela voljeti za ono što imam sada, tijelo koje sam imao, počela sam sebi bolje postupati. Htio sam jesti zdravo. Htio sam vježbati, Htio sam raditi ono što volim. Samo promjenom načina na koji sam sebe gledao s ljubavlju i ponosom umjesto mržnje, našao sam napornu motivaciju za brigu za moje tijelo. Zbog te male pomake u razmišljanju, čarolija se dogodila … Imam tijelo s kojim sam oduvijek sanjala. Tijelo od bikini koje sam mislio da mi nikad neće biti moguće nakon što je pokriveno strijama, postao je stvarnost za mene. Počelo je, premda sam se prvi put voljela. Biti zahvalan za ono što sam imao, ne želeći nešto bolje. �� [vidjeti komentare za više] ��

Post koji dijele Sharny i Julius (@sharnyandjulius)

Kiseer je podijelio fotografiju u bikiniju na Instagramu i objasnio u naslovu da nije ni vidjela točku vježbanja jer joj je tijelo bilo prekriveno strijama. “” Kakva je svrha imati veliko tijelo ako nikada neću nositi bikini? ” Ako bih ikad bila pozvana na plažu ili na bazen, uvijek bih odbio. U neobičnoj prilici koju nisam mogao izbjeći, ostao bih unutra, pomažući uz hranu ili čišćenje. samo bi nosio kratke hlače i majice. Žudio sam se tako da bih jednog dana mogao nositi bikini. “

To boli moje srce i čini mi da želim dati Kieser ogroman zagrljaj u isto vrijeme. No, onda je Kieser pisao o tome kako je čula kako joj je suprug objašnjavao nekim svojim prijateljima da misli da su strija bile lijepe.

“Oni su bili znak žene, oni su rezultat velike ljubavi koju je majka imala, da će ožiljak svoje tijelo donijeti dijete u život … na i na što je objasnio i što je više govorio, više sam to shvatio, i sam se mrzila zbog onih razloga zbog kojih me volio “, napisala je.

Ovaj suprug zaslužuje cijeli pljesak, jer je strašan. Kieser je napisao da su odjednom one stvari koje se ne sviđale o sebi postale simboli ponosa.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Kao mama, važno mi je biti sretan, imati energiju i osjećati se snažno kako bih držao korak s mojom djecom. Zahvalan sam što sam sve ovo vratio za manje od 7 tjedana. 11kilos otišao i 1 tjedan lijevo od #FHHM programa! Ljubav da toliko mame i tate osjećaju iznenađujuće u samo 8 kratkih tjedana ������ #fitmum #family #healthylifestyle # 8monthspostpartum # 6kids #wife #mum #mom #bikini ovo je bikini @ bakuswimwear bikini �� # bakuswimwear

Post koji dijele Sharny i Julius (@sharnyandjulius)

“Pogledao sam svoje strije i osjetio sam ponos, osjećala sam ljubav, ljubav mog supruga i ljubav prema mojoj djeci, svaka od njih bila je hranjena i živjela iza tih ožiljaka 9 mjeseci. ljubav. Osjećao sam se ljubavlju za sebe. ”

Da, toliko da. To je točno kako bi se žena * trebala osjećati.

Kieser je završio rekavši da je čim se drugačije osjećao oko njezinih strija, počela se osjećati drugačije o drugim stvarima u svom životu, poput prehrane i vježbanja.

“Zbog ove sitne male pomake u razmišljanju, čarolija se dogodila … Imam tijelo koje sam oduvijek sanjao. Tijelo od bikini koje sam mislio da mi nikada neće biti moguće jer me je pokriveno strijama, postalo je stvarnost za mene.

Ako vam treba još dokaza da zdrav život počinje iznutra, imate ga.

[h / t Ljudi

slijediti Redbook na Facebooku.