Nakon što je Gloria i Steve Kimmel iz Indiane izgubili 14-mjesečnog sina Isaca u spinalnu mišićnu atrofiju u 2015. godini, sjećali su se svog sina dobivajući odgovarajuće tetovirane anđeoske krila preko njihovih leđa.

Kad se njihova kćer Claire rodila dvije godine nakon Isaacova prolaska, znali su da žele učiniti nešto posebno smisleno za svoje novorođene fotografije. Zato su posegnuli s njom kako se smjestila između tetovaže anđela, kako bi je dobrodošla na način koji je također poštivao svog pokojnog brata.

“Samo sam pomislio kako bi bilo tako lijepo imati naš spomen na sina da bude dio njezinog foto pucnjava koji je pozdravlja u svijet, budući da se Isaac nije mogao fizički nalaziti s nama”, Gloria je nedavno objasnila Scary Mommy.

Gloriaova sestra objavila je fotografiju na Twitteru s naslovom: “Moja sestra i njezin suprug dobivali su tetovaže anđela krila nakon što je njihov sin umro prije dvije godine, imali su djevojčicu u lipnju.

“Bio je polovica od nas”, rekla je Gloria. “Znači, imali smo jedan od njegovih krila da nas držite, bio je anđeo koji nas je držao zajedno kad smo tako izgubljeni bez njega, a tetovaže su podsjetnik da je uvijek s nama u duhu.”