Becki Newton

Roger Neve

Do slijetanja uloga Amande Tanen, britva, über-trendovski recepcionar na izmišljenom Način časopis na ABC-ima Ugodno Betty, Becki Newton, 31, uvijek je igrao lijepu djevojku. Ali kako otkriva, život plitke bombe ima svoje prednosti.

Vaš lik, Amanda, voli isprobati nove trendove. A ti?
Blagoslovljen sam što mogu dopustiti profesionalcima na poslu i događajima s crvenim tepihom, jer ne mogu reći da sam vješt. Ipak, definitivno se ne boji riskirati kada je riječ o ljepoti. Dakle, dok sam siguran da sam ostavio kuću izgledajući kao rakun, bolje je pokušati i propustiti nego se ne zabaviti s njim.

Jeste li pokupili bilo kakve trikove za ljepotu od Amande?
Naučio sam da nema ničeg lošeg u tome što sam malo nervozan. Nekada sam se ponosila zbog niske održavanja – nosila sam ga kao značku časti. Ostavit ću set s kosom sve velikom i punom nakon showa i osjećati se kao da sam ga odmah baciti u konjski rep. Sada mislim da su traperice, čizme i velika kosa sjajna kombinacija. Glamur je zabavno! Vrijeme potrošnje da se pripremi nije o tome da je neumoljiva; radi se o brigu o sebi.

Provjerite glamurozni foto shoot za Becki Newton!

Pa kako definirate ljepotu?
Kad razmišljam o najljepšim ženama, oni nisu supermodeli. Moja je majka 53 i udobna u svojoj koži. Moja mama ne provodi sate pred ogledalom ili u teretani. Ona je izvan vrtlarstva. Ima interesa. Ne lišava se ničega. To je krajnja ljepota kad se unutarnja i vanjska strana podudaraju.

Imate li neke posebne rituale koji se pripremaju za uzbunu?
Ja čuvam parfem u hladnjaku. Ako me netko vidi ujutro gurajući jaja da bi zgrabio moj parfem, mogao bi izgledati malo čudno, ali je osvježavajući da prenese hladan miris na vašu kožu.

Znači, želite Amandin posao?
Smatram se profesionalcem u svijetu časopisa. [smijehAmanda ima najbolji posao. Ona ima pristup svim odjeći, ali ona ne mora obaviti sav posao.