Sandra Bullock, koja je usvojila sina Luisa iz New Orleansa prije pet godina, navodno će ga učiniti velikim bratom. Sandy, možemo li to zvati? – upravo je završio usvajanje djevojčice, prema Radaru.

slika

Najsretniji svjetski “insider”, koji je očito postao dio Sandrene, rekao je da je nedavno donijela dječju kuću u LA.

Novi Sandra, Bryan Randall, 49, očigledno je pumpa kako bi pomogao u njegovanju djeteta.

“Od samog početka je jasno razotkrila Bryana da traži muža kako bi djecu podigla”, rekao je izvor za Radar, publikaciju koja može biti tad … dodirna, ali u ovom slučaju nadamo se da je to pravi.

“Imala je papirologiju spremnu za usvajanje drugog djeteta, ali je stvarno željela to učiniti s pravim muškarcem, a Bryan je do sada provjeravala svaku kutiju”.

Bryan, koji ima kćer u dobi od koledža, već se preselio u zvijezdu, prema Us Weeklyu i potpuno je dolje s pelenskim dužnostima. “Bryan je dječak šapat”, rekao je izvor Nas. “Nikad nisam sreo dječaka koji ga nije volio.” A što se tiče Louisa, izgleda da se dobro slažu. U stvari (ili u književnosti, iskreno), Bryan, fotograf, prvi put upoznao Sandra, 51, kada je snimanje Louisove rođendanske zabave.

“Svatko zna kako ga je užasnula da joj ponovno otpušta srce, ali Bryan je nevjerojatno podržavajući, ljubavni i briljantan otac.” Sandra kaže da je savršen. “

Pa, prsti su prešli!